Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Seminee&cosuri de fum la g

Membru Bizoo de 5 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Grile ventilatie - convectie semineu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

78 €
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Grile ventilatie - convectie semineu

Grile de ventilatie - convectie semineu pentru semineu de calitate superioara, este un element modern folosit pentru ansamblul semineului, reprezinta solutia ideala pentru finisarea si mascarea gaurilor de aerisire necesare evacuarii/admisiei ,ventilarii aerului cald din hota semineului.

Datorita vopselei metalice de inalta calitate, in camp electrostatic, aceste grile rezista la temperaturi ridicate, grilele putand fi utilizate atat pentru aer cald, cat si pentru admisiile de aer rece, sau mascarea gurilor de inspectie.

Grila ventilatie poate fi montata direct pe hota semineului, datorita modului de fixare simplu cu sistem tip rama. Fiecare tip de rama este supusa testelor de rezistenta specifice, astfel incat grila poate fi fixata pe hota semineului in siguranta, ramanand stabila pe toata perioada de utilizare.

Designul modern si vopseaua rezistenta la caldura asigura durabilitate pe termen lung.

Folosirea vopselei in camp electrostatic de inalta calitate, protejeaza grilele de efectele schimbarilor de temperatura, coroziune, si actiuni ale diferentelor de temperatura.

Materialele din care sunt confectionate grila si rama de montare, le permit sa fie utilitate in majoritatea cazurilor, indiferent de tipul sau grosimea materialului folosit pentru constructia hotei semineului.

Convectie semineu . Grilele sunt o terminatie eleganta a canalelor ce distribuie aer cald de la semineu.

Se monteaza pe perete sau in hota semineului cu ajutorul clemelor flexibile.

Grile ventilatie Se asambleaza si dezasambleaza cu usurinta, facilitand curatarea si intretinerea lor.

Sunt dotate cu rama ce permite montarea lor in perete.

Stil simplu si clasic pentru a fi usor de potrivit cu orice interior, indiferent de stil.

Vopsite cu vopsea tip pudra ce le ofera mai multa rezistenta la avarii mecanice si temperaturi inalte, precum si o culoare permanenta si neschimbata.

Convectie semineu

Utilizare: Se foloseste pentru aerisirea si ventilarea hotei semineului in mod obligatoriu la sistemele de incalzire prin convectie pentru racirea camerei de ardere, avand si o functie estetica, pentru distributia aerului cald in alte incaperi, pentru accesul interior la termoseminee sau focare pe peleti sau pentru alte aplicatii de ventilatie (camara, beci, subsol, admisie aer, ventilatie casa, etc...)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura