Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Seminee&cosuri de fum la g

Membru Bizoo de 6 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Semineu Arheea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2980 €
Brand
Semineedesign
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Pretul semineului la gata reprezinta finisajul din piatra naturala, focarul, toate accesoriile de montaj (kitul de montaj semineu, sistemul izolatie antiincendiu , hota & racordare inox 3 metri), 2 grile ventilatie + toate materialele necesare punerii in opera a sistemului de incalzire tip semineu,
Un semineu rustic din piatra naturala este o piesa centrala impresionanta intr-o locuinta, care aduce un farmec autentic si cald in incapere. Acest tip de semineu este realizat din piatra naturala, cum ar fi Elada crem, travertin, ardezie sau  care confera o nota de soliditate si eleganta.

Designul unui semineu rustic din piatra naturala poate varia, insa de obicei are elemente caracteristice precum aspectul robust, formele neregulate sau asimetrice, si detaliile rustice sau sculptate manual. Piatra naturala poate fi lasata in forma sa bruta pentru a evidentia textura si frumusetea sa naturala sau poate fi prelucrata pentru a obtine forme si modele specifice.

Acest tip de semineu adauga un aer de confort si caldura in orice incapere, fiind ideal intr-un decor rustic, traditional sau chiar intr-un interior modern pentru a crea un interes vizual si pentru a aduce un contrast frumos intre elementele moderne si cele naturale.

In concluzie, un semineu rustic din piatra naturala este o piesa de mobilier impresionanta, durabila si plina de caracter, care poate aduce o nota de eleganta si caldura in orice locuinta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura